Gemenskap Kalmar – i samarbete och samverkan

Med ledorden information, kommunikation, samarbete och samverkan kan vi tillsammans forma ett välkomnande, inkluderande och öppnare Kalmar för alla.

Föreningen öppnar upp för samarbeten med andra föreningar, organisationer och företag som också vill jobba för en förbättrad integration, trevlig samvaro och ett trivsammare Kalmar för alla! 

Är du intresserad av att samarbeta med Föreningen Gemenskap Kalmar? Eller vill du med ditt företag stödja föreningens verksamhet?

Kontakta oss på partner@gemenskapkalmar.se!

Vi är tacksamma om ni hjälper till att sprida information om möjligheten att delta i vår gemenskap:

Medverkande organisationer
En medverkande organisation är ett företag, organisation eller person som aktivt vill jobba och stödja verksamheten genom till exempel informationsspridning eller marknadsföring. Den medverkande organisationen kan använda sina egna kanaler för att värva intresserade, frivilliga och deltagare.

Vänföretag
Ett vänföretag är ett företag, en organisation eller person som stödjer verksamheten i form av ett årligt ekonomiskt bidrag och/eller en arbetsinsats eller en eller flera produkter/rabatter.

Bidrag
Ge ett bidrag – ge fler en möjlighet att vara en del i gemenskapen
Swisha 50 kr för att bli stödmedlem
Swisha 100 kr för att låta oss fixa fika åt 2 personer
Swisha valfri summa om du vill göra mer! Swisha till 123 049 44 92. Det går även att sätta in summan via vår Bankgiro 186-5013, ange bidrag som referens!