Var med och skapa en inkluderande gemenskap i Kalmar!

Vill du bidra med din tid hos Gemenskap Kalmar? Du är välkommen att delta i vår gemenskap, samtidigt som du gör en enkel, men värdefull insats för en medmänniska! Det är du som bestämmer när, med vad och hur mycket du vill bidra!

Vi arrangerar olika aktiviteter under verksamhetsåret. Det är till dessa aktiviteter vi söker volontärer, såväl värdar, ledare som deltagare. Vi söker även volontärer för att hjälpa oss att marknadsföra vår förening och våra samarbetspartners initiativ. Vi är ambassadörer i Kalmar Län för Kompisbyrån och Invitationsdepartementet.

Är du intresserad? Fyll i dina kontaktuppgifter för att bli volontär här, eller här för att anmäla dig som ambassadör, så hör vi av oss! Du som är intresserad ska skriva några rader om dig själv, dina intressen och varför du är intresserad av uppdraget!

När och var ska uppdraget genomföras:

Löpande och/eller månadsvis under verksamhetsåret, ca 2-4 timmar per uppdrag i Kalmar, Kalmar Län.

Specifika önskemål eller information:

Alla är välkomna i vår förening, därför krävs inget speciellt för deltagandet på våra aktiviteter. Det är önskvärt med tidigare erfarenheter vid värd/ledaruppdrag.

Minimiåtagande:

En aktivitet, 2-4 timmar. Vi har en aktivitet varje månad och utöver det löpande aktiviteter genom våra samarbetspartner.

Stäng meny