Som medlem bidrar du till föreningen med en medlemsavgift. Som tack får du
– Gratis eller rabatterat inträde till våra aktiviteter;
– Rabatt hos våra samarbetspartners
– Nyhetsbrev flera gånger per år, om du uppger din mejladress

Vi värdesätter medlemmarna mycket! Anmäl dig här
Sätt in medlemsavgiften på vårt bankgirokonto 186-5013 eller swisha medlemsavgiften till 123 049 44 92. Ange ditt födelsedatum som referens.

Medlemsavgifter:
50 kronor per person per år
100 kronor per familj (max 5 personer) per år.

Integritetspolicy

Vi sparar våra medlemmars personuppgifter såsom namn, födelsedatum, mejladress och telefonnummer till vårt medlemsregister, så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi sparar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för till exempel stöd.

För rapportering av vissa aktiviteter som vi genomför krävs ett fullständigt personnummer. Genom att ange ditt personnummer ger du ditt samtycke för rapporteringen.

Medlemmars personuppgifter sparas i excel-format på en lösenordskyddad molntjänst (OneDrive) som enbart styrelsen har tillgång till.
Vill du inte att vi använder dina uppgifter enligt ovan kan du tyvärr inte vara medlem hos oss.

Stäng meny