Bli medlem – gratis! Registrera dig senast 31 maj!

Förra månaden nådde vi en milstolpe och vi har nu över 1000 gilla-markeringar samt följare på vår Facebooksida. I vanliga fall hade vi så klart firat det med en storfika för alla, men i dessa tider är det tyvärr inte lämpligt.

Istället för en storfika, bjuder vi på medlemskapet året ut om man registrerar sig som ny medlem via vår hemsida senast 2020-05-31! Bland de som registrerar sig som ny medlem lottar vi ut en fika eller lunch för två personer hos en av våra samarbetspartners #tillsammansförkalmar. Vinnarna meddelas tidigast 2020-06-01 per mejl.

Har du missat att gilla och följa oss på Facebook är detta väl en bra anledning att direkt surfa in på vår Facebooksida och trycka på knappen? Sedan får du gärna dela sidan med dina vänner! Ju fler vi kan bli, desto bättre gemenskap kan vi skapa! När allt har stabiliserats och vi får träffas igen, bjuder vi såklart in till storfika!

Var rädd om dig och dina medmänniskor – håll ut, håll i, håll avstånd, men framförallt håll kontakt! Vi finns här för dig!